Familieweekend op Mains & Sabots

Geplaatst op donderdag 27 oktobernieuws

In het verlengde weekend van vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 november vieren we familieweekend op Mains & Sabots. Elke dag valt er iets te beleven voor het hele gezin. Wat mag je verwachten? 

Vrijdag 11 november

Vrijdag 11 november is een officiële feestdag in België, maar toch zijn onze winkels open. Kom op jouw gemak het verlengde weekend voorbereiden bij onze winkels. Jouw boodschappen, leuke decoratie voor in huis of een nieuwe outfit. Onze winkels staan voor je klaar.

We krijgen hoog bezoek! Niemand minder dan Chase en Skye komen langs op vrijdag 11 november, tussen 12 uur en 15u30. Hun missie? Een leuke foto nemen met jou. Help hen om de missie te doen slagen en kom even hallo zeggen.

Zaterdag 12 november 

Op zaterdag 12 november is er een hele dag, tussen 10u30 en 17u30, leuke circusanimatie. Laat je verbazen tijdens de magie show, leer zelf enkele circustechnieken en laat je schminken bij onze grimeurs. 

Zondag 13 november 

Op zondag 13 november, tussen 11 uur en 17 uur, krijgen we bezoek van een mobiele kinderboerderij! Een lama, pony, kalfjes en biggetjes… Je zal bij de dieren kunnen rondlopen en hen aaien. Maak er een leuk uitje van met het hele gezin. 

En zoals steeds zijn ook onze winkels open op zondag! Het ideale moment om het weekend af te sluiten. 

 

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.